View Single Post
Vechi 16.08.2011, 13:12:47
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bogdan N Vezi mesajul
Toate lucrurile care sunt in lumea aceasta adica tv ,carduri, chiar si tel mobile si altele, spun ei ca sunt spre binele nostru ca ne ajuta foarte mult. GRESIT. Toate sunt pentru a ne monitoriza, urmari oriunde mergem. Cat despre Tv....ce sa mai spunem nu am vazut o televiziune care se spuna lucruri bune despre Biserica. Chiar si simplele reportaje in care ei spun ca multimea s-a imbulzit, s-au calcat in picoare, au lesinat la Sf Moaste sau Icoane facatoare de minuni (depinde de caz) fac ca cei care privesc si nu au urechi de auzit si ochi de vazut adevaratele dulceti ale vietii acesteia, sa dispretuiasca si mai tare Biserica. Multi au zis bravo lor ca au facut gratar in fata Manastirii. Dar ei nu stiu ca si ei au luat parte la acest pacat al lor chiar si fara sa participe, dar i-a aprobat, i-au felicitat. Dumnezeu ne mai rabda pe acest pamant pentru manuta aceasta de adevarati credinciosi care iL laudati si iL slaviti si ii multumiti pentru toate cate v-a dat voua. Doamne ajuta si ma iertati daca am scris ceva ce v-a suparat.
Tu ce ai face frate ca sa impiedici pe viitor astfel de manifestari?
Reply With Quote