View Single Post
Vechi 16.08.2011, 04:30:44
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Medicina contemporană și vindecările ei 77

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
"Cel care crede ca stie nu a cunoscut cum trebuie."

Cunoasterea cum trebuie este cea prin proprie experienta nu din auzite sau citite cit mai ales din revelatie proprie daca nu chiar prin darurile de stiinta si inaintevedere.

Iată un caz de nevindecat. Cine crede ca cel de mai sus.

Dragul meu logica ta, de a nu da crezare celorlalți, (aducând împotriva lor argumentele pe care ar trebui să le folosești pentru a-ți demonstra că nu poți da crezare nici măcar ție), îmi arată că de fapt tu te consideri infailibil, prooroc și deținător al adevărului absolut. Dar aceasta contrazice Sfânta Scriptură care scrie:

Ps.115:2. Eu am zis întru uimirea mea: “Tot omul este mincinos!”

Deci și tu!!!
Tot ce am argumentat eu a fost susținut prin trimiteri la Sfânta Scriptură. Tu nu trimiți acolo ci doar te bazezi pe niște simțiri, care le numești ale Duhului Sfânt, dar care, după experiența Ortodoxă de luptă împotriva Satanei, experiență de mii de ani, prin mii de sfinți și insuflată cu adevărat de Duhul Sfânt este o minciună. Satana te minte în simțurile tale ca să te facă, cum a și reușit, să crezi că:

Fac.3:5 Dar Dumnezeu știe că în ziua în care veți mânca din el vi se vor deschide ochii și veți fi ca Dumnezeu, cunoscând binele și răul”.

Calea care tu o propui este să nu credem în Biserică ci în tine, deci ești mai mare ca Biserica, deci decât Trupul lui Hristos, și deci și decât însuși Hristos. Însă pentru că tu nu te-ai răstignit pentru mine eu nu pot să cred în tine ci în Cel răstignit pentru mine Hristos care mi-a poruncit:

Matei 18:17 Și de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar de nu va asculta nici de Biserică, să-ți fie ție ca un păgân și vameș.

Dragul meu, știu că nu vrei să fi detronat de pe scaunul de atotcunoscător și primitor de Duh Sfânt pe care te-ai suit, dar dacă vrei să te mântuiești, vino la Hristos, renunță la tine, și vezi-ți păcatele iar nu virtuțile. Este păcat să te ostenești toată viața și apoi să-ți dai seama că ai fost înșelat.
Cu durere și dragoste, Alexandru

Acum îmi cer iertare că nu o să mai intervin pe forum sub formă de dialog deoarece fierbe în mine cartea despre viața Bătrânului meu Traian, mare făcător de minuni și fiu iubitor al Bisericii, plin de discernământ, care m-a crescut pe mine în Ortodoxie și m-a scăpat de ciuma ei numită zelotism. O să revin după și dacă voi termina această carte, dacă îmi va ajuta Dumnezeu. Până atunci voi mai posta doar materialele care deja le-am pregătit. Cu mila lui Dumnezeu cred că acoperă vreo trei ani de postare săptămânală. Dar știm noi care e voia lui Dumnezeu?

PS
Da, știm! ORTODOXIA! Ultimul cuvânt al Bătrânului meu, înainte de a se duce la Domnul, a fost: „Biserica e vie!”. Și așa este, Biserica Ortodoxă (iar nu orotodoxismul desprins de Biserică) este singurul și adevăratul Trup al lui Hristos și este Vie precum și Dumnezeu este Viu, căci are viață de la El, trăiește viața Lui.

Cu durere, dragoste și acum o să fie și dor, (mă iertați toți cei care poate v-am supărat), Alexandru

PPS dacă apare vreo problemă vă rog să mă anunțați pe mesageria privată. Vă mulțumesc.

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Reply With Quote