View Single Post
Vechi 15.08.2011, 21:02:20
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios.
Afirmatie bazata pe supozitia cumva ca 13 barbati n-ar fi putut manca impreuna un miel? :))

Si ce crezi, Mama Lui ar fi fugit cand a fost arestat Hristos?
Scuza-ma ca trebuie sa ti-o spun atat de direct dar batii campii absolut fara nici o gratie.

De care protestanti, din aceeia care pun femei si homosexuali preoti?
Pai de ce ne-am mira..dar si de ce i-am lua si ca reper?
Pe tine te inteleg, fara confesiune si fara busola spirituala, orice suna bine pentru gusturile feministe, e musai sa fie si adevarat.

[quite] A venit timpul ca oamenii sa accepte ceea ce este drept, de asta s-au inmultit aparitiile sale in care nu tace absolut deloc.
Mda, aparitii puse la indoiala chiar si de catolicii insisi..
Discriminarea exista doar in mintea feministelor care n-au nici o tangenta cu Biserica, ce sa mai vorbim de asumat rolul femeii in Biserica..

Lupta cica pentru un rol care ele oricum nu-l au si nici nu-l inteleg.[/quote]

Cina Pascala era obligatorie pentru toti. Nicidecum doar pentru barbati. Iar Sfanta Fecioara nu a luat avionul cand a aflat ca Iisus a fost rastignit ci a mers impreuna cu apostolul Ioan si cu celelalte femei pe Golgota, ca doar nu credeti ca si-au dat punct de intalnire la cruce. Vad ca habar nu aveti despre cum arata Israelul si cum se deplasau oamenii in Israel acum 2000 ani de puteti crede ca Iisus mergea cu barbatii si isi lasa de izbeliste mama si toate celelalte femei. Nici un barbat responsabil nu facea asa ceva, cu atat mai putin Iisus.

Cat despre cliseele despre feminism ma lasa rece, cunosc si eu gramada despre misoginism, asa ca dreptatea nu poate fi decat la mijloc, acolo unde este egalitatea lui Dumnezeu in ochii caruia toti suntem egali.