Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Apoi, Cina cea de Taina a fost Cina Pascala ori se stie foarte bine ca la Cina Pascala trebuia taiat un miel si mancat in intregime de toti cei din casa iar daca cei dintr-o casa erau prea putini pentru a manca mielul, trebuiau sa se adune oamenii din doua case sa il manance. Iisus era insotit si de o multime de femei printre care si mama Sa. Ca atare toti au luat Cina Pascala nu numai barbatii.
|
Serios.
Afirmatie bazata pe supozitia cumva ca 13 barbati n-ar fi putut manca impreuna un miel? :))
Si ce crezi, Mama Lui ar fi fugit cand a fost arestat Hristos?
Scuza-ma ca trebuie sa ti-o spun atat de direct dar batii campii absolut fara nici o gratie.
Citat:
Am cunoscut protestanti care mi-au spus ca Ap. Pavel nu a zis nimic gresit pentru ca si femeile (cele la care s-a aratat Iisus) erau apostoli. Si tot la ei (sau la unii dintre ei) am vazut ca stiu ca la Cina nu erau numai barbatii.
|
De care protestanti, din aceeia care pun femei si homosexuali preoti?
Pai de ce ne-am mira..dar si de ce i-am lua si ca reper?
Pe tine te inteleg, fara confesiune si fara busola spirituala, orice suna bine pentru gusturile feministe, e musai sa fie si adevarat.
[quite] A venit timpul ca oamenii sa accepte ceea ce este drept, de asta s-au inmultit aparitiile sale in care nu tace absolut deloc. [/quote]
Mda, aparitii puse la indoiala chiar si de catolicii insisi..
Citat:
Apoi, este minciuna faptul ca Domnul ar fi dorit discriminarea femeii in Biserica, Domnul a invatat ca in El, in Hristos nu mai exista nici femeie si nici barbat. Oamenii sunt cei care nu vor (inca) sa puna in practica Cuvantul Lui si se stie foarte bine ca Domnul nu obliga pe nimeni sa-I respecte Cuvantul.
|
Discriminarea exista doar in mintea feministelor care n-au nici o tangenta cu Biserica, ce sa mai vorbim de asumat rolul femeii in Biserica..
Lupta cica pentru un rol care ele oricum nu-l au si nici nu-l inteleg.