Iertare, Intelepciunea Voastra, insa daca ma duc la un oftalmolog, zau ca nu am deloc chef sa fiu consultat de un ginecolog.
Citat:
În prealabil postat de Melissa
1. este o buna organizare aici pe forum si totusi TU n-ai gasit regulamentul ! Ai dat de-o poezie si tot eu sunt de vina ca am sarit sa te ajut, dandu-ti linck-ul cu Regulamentul;intradevar, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!
2. dupa ce ai citit Regulamentul, tot n-ai inteles nimic;
3. ti s-a mai spus ca pe threadul cu "Citatul pasnic si linistit", n-ai ce sa cauti daca n-ai simtul umorului pt. ca nu intelegi scopul acelui thread si zici ca unii ( ca mine) ii mustra pe altii:-)));
4. atunci cand cineva iti spune ca iti ia 1 secunda ca sa scrii un mesaj, se refera la lipsa gandirii de care dai dovada in acel mesaj;
5. atunci cand faci aprecieri la adresa unor useri, de genul "laconic si evaziv", ai bunul simt si citeste-i INAINTE contributia la acest forum sau TACI, ca sa nu devii si mai penibil decat esti!
6. aici nu esti pe CHAT cu administratorul, ca sa-ti raspunda la toate tampeniile; mai bine ai multumi userilor care incearca sa te indrume; Administratorul si-a facut treaba cu Regulamentul. Nu mai e problema lui daca unii useri se uita ca curca`n lemne la el..sau nu-l gasesc!
|