Subiect: Nelamurire
View Single Post
Vechi 15.08.2011, 13:03:14
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iuliiiii Vezi mesajul
Da,ideea este ca persoana la care tin are aceasta convingere.Ca nu este bine sa ai o relatie pana cand nu esti pregatit sa iti intemeiezi o familie.Si in sustinerea acestui argument a venit cu citatul acela.Oricum am inceput sa ma tot framant din cauza a ceea ce a spus.Ma intreb,oare atunci cand doi tineri se indragostesc si se aprinde o anumita pasiune intre ei,dorinta de a te tine de mana,a te imbratisa,saruta...reprezinta un pacat?Stiu ca era un citat"cine se uita la o femeie si o pofteste a preacurvit cu ea in inima lui".Are cineva cunostinte exacte din Biblie in acest sens fara sa fie subiectiv si sa poata sa imi explice mai pe larg?
Există săruturi pătimașe și săruturi nepătimașe..există îmbrațișări pătimașe și îmbrațișări nepătimașe...Trebuie găsită o măsură, un echilibru. Iisus condamna poftele pătimașe desigur...cele nepătimașe sunt ok :)...un lucru e cert..unirea trupească până în căsătorie nu poate fi decât pătimașă fiindcă e nevoie de mult har pentru a fi transfigurată..har care este dăruit la Taina Cununiei...în rest trebuie să găsiți voi singuri măsura în toate.
Reply With Quote