Sa inteleg ca femeile in manastiri au noroc ca vine din cand in cand cate un preot la ele ca sa le iubeasca si stapaneasca ca altfel ar fi triste si deprimate saracele?
Se pare ca tu nu ai inteles ca cei care au Imparatia in inima lor nu mai au nevoie de nimic din lumea asta ca sa fie fericite, nici barbati si nici bani garla. Daca nu ai ajuns inca sa traiesti Imparatia, nici nu-i de mirare ca ai in cap povesti gen Adam si Eva
Si asa, pentru cunostinta ta, a iubi o femeie inseamna sa o vezi deosebita ori tu le vezi pe femei intr-un mod atat de urat incat esti unul din candidatii cei mai slabi in a putea stapani o femeie prin iubire. La tine iubirea exista doar ca si cuvant nu ca si sentiment la ce urat vorbesti despre oameni, femei etc.
Si tot pentru cunostinta ta, femeile traiesc in medie cu vreo 7 ani mai mult decat barbatii, si in general sunt mai tinere ca ei la casatorie, deci barbatul moare cel mai adesea primul iar femeia mai traieste apoi mult si bine fara el. Natura e facuta bine pentru ca barbatul traieste rau daca-i singur nu invers, de aceea femeia a fost creata sa-i tina companie nu invers. Ca atare, rata cea mai mare a sinuciderilor la adulti este la barbatii care sunt inca singuri in jurul varstei de 40 ani.
Si tot pentru cultura ta, dupa divorturi, cei care nu rezista singuri sunt din nou mai mult barbatii.
Tu vorbesti din ceea ce ai inteles tu de prin carti, eu ma uit in jurul meu si vad ca ceea ce zici tu nu-i adevarat.
Si stii ce este cel mai hilar la tine? Tu, un barbat, incerci sa ma convingi pe mine de ceea ce simte o femeie. Cam asta-i problema la barbatii ca tine, cred ei ca stiu mai bine decat o femeie ceea ce simte o femeie :)))