Nedumerire
Citat:
În prealabil postat de misteria
Poti avea o relatie care sa fie platonica la 17 ani, in rest conotatiile sexuale e indicat sa vina mai tarziu iar dupa opinia unora (pe care nu o impartasesc in totalitate)doar daca va fi ca rezultat al unei casatorii...Pb este ca te indragostesti la 17 dar nu vei fi fiind atat de "limitat" incat sa te mariti/insori la anii aceia, dar nici sa te sihastresti ....
|
Cum se împacă opinia bolduită mai sus cu faptul de a fi creștin? După știința mea, nici o confesiune creștină nu acceptă relațiile intime în afara căsătoriei.
Sau "Altă confesiune" înseamnă ceva din afara creștinismului? Sau e vorba doar despre adaptarea la lume, adică "să fim și noi în rând cu lumea", să nu fim considerați limitați, sihăstriți sau mai știu eu chiar bigoți.
Oricum, e trist că o anormalitate (păcat) în termeni creștini e acceptată tot mai mult ca stare firească / naturală. (Vezi, Doamne, avem necesități "fiziologice", a se citi, totuși, necesități drăcești sau pur și simplu nevoia "de a nu fi eu mai prejos ca altul").
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|