View Single Post
  #537  
Vechi 14.08.2011, 20:45:29
the_Listener
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Cum adica sa fie plagiator?
Eu nu am auzit asa ceva.
Si cum sa aduca descoperirile lui numai ravagii?
Stii ca inainte ca el sa descopere serul antirabic se murea daca erai muscat de un caine turbat? Acum nu se mai moare din cauza asta.
Sau faceti parte din cei care sunt impotriva vaccinurilor?
stai linistit ca vaccinurile nu au nici o protectie ... sunt convinsa ca nu ai auzit ... si ca sa incep uite aici niste informatii ( putine desigur) ... daca vrei iti iau orice vaccin si iti demonstrez ca face ravagii ....
[SIZE=3][COLOR=#ff0000]Vaccinarea[/COLOR][/SIZE] este o tema ce ar trebui sa preocupe pe toti parintii si viitorii parinti. O informare corecta este cea care poate salva viata/sanatatea unui copil.

Se stie ca in materintate, primele vaccine ale copillului se fac in maternitate.
Unul dintre acestea este BCG-ul sau vaccinul impotriva tuberculozei.

Ce se stie despre acest vaccin?

Totul a inceput in anii 20, Calmette, medic fara clientela, director adjunct si salariat al intitutului Pasteur si Guerin, veterinar, fara practica, de asemnea salariat al institutului, pune la punct faimosul BCG, destinat sa lupte contra tuberculozei. In realitate experientele sunt trucate, statisticile inventate in totalitate si vaccinul sau cel putin necesitatea sa, nu se bazeaza pe nici o data stiintifica serioasa. Totodata datorita unei publicitati realizate fara rusine si sustinuta in mod fals cu argumente inventate, si datorita mandarinilor corpului medical, care s-au lasat cumparati , BCG-ul si-a luat un avant considerabil si a coplesit cu avantaje si bani, institutul PAsteur, si un corp medical de o incompetenta si de o naivitate de neimaginat.

Promotorii aceste imagini machiavelice, 20 de familii , care si-au insusit sanatatea ca pe o proprietate: mandarini, profesori, proprietari de laborator etc., au facut sa fie votata pe ascuns, in 1949, de catre adunarea nationala si consiliul republicii, [SIZE=3][COLOR=#ff0000]Vaccinarea[/COLOR][/SIZE] obligatorie cu BCG, care BCG, este in realitate finantat de catre contribuabilul francez, operatie profitabila, care continua si in zilele noastre si provoaca numeroase accidente. Ciudat, in 1949, presedintele senatului era PDG( presedinte director general) al institutului Pasteur. Calmette si Guerin, au creat BCG( bacil Calmette si Guerin) , pornind de la bacilul tuberculozei bovine vii, pe care ei au atenuat-o prin imbatranire. Timp de mai multi ani s-a vaccinat sistematic la fiecare 10 ani, pe cale buvabila, apoi prin scarificare , fara a se tine cont de reactia tuberculinica, coniderata ca fiind fara legatura cu protectia conferita de vaccin.

Doctorul Robert Koch, neamt nascut in 1843, si decedat in 1910 a fost acela, care a descoperit bacilul tuberculos si tuberculina in 1882, el constatase o reactie de hipersensibilitate intarziata in timpul infestarii succesive a cobailor, cu bacili tuberculosi. Comparabila cu un mecanism alergic, reactia la tuberculina, permitea o evolutie favorabila in cazul unei noi infestari cu bacilul tuberculos( necroza si cazeificare solida). BCG-ul este un vaccin viu, care inoculeaza o adevarata tuberculoza atenuata, pentru a evita o tuberculoza grava dupa aceea.

Protectia pe care aceasta vaccinare trebuie sa o asigure se bazeaza pe mecanismul de hipersensibilitate intarziata descris mai sus.

Sa vedem cum stau lucrurile de fapt. In cursul de imunologie, editate de IG Cordelier, se poate citit:

" Hipersensibilitatea intarziata, nu pare sa fie un element de protectie contra majoritatii bacteriilor. In tuberculoza, unde se stabileste o stare de hipersensibilitate foarte accentuata, hipersensibilitatea poate sa fie favorabila, dar ea este cel mai adesea defavorabila, actiunea s-a favorabila tine de eventualitatea unei caezificari solide a tesuturilor, la contactul cu proteine bacilare, producand astfel un mediu suboxigenat, putin propice multiplicarii bacililor. Cel mai adesea, hipersensibilitatea conduce la o cazeificare lichida, care accentueaza diseminarea bacilara, facilitand insamantarea regiunilor sanatoase ale organului atins."

"Primul pericol al BCG, este tocmai capacitatea s-a de majorare a afectiunilor tuberculoase ulterioare, foarte frecvente, insotite de facultatea de a se putea stabili un diagnostic precoce, intrucat dermoreactia devine pozitiva, accest pericol este strans legat de modul de protectie aparut, hipersensibilitatea intarziata. Mai ales elevii in scolile de infirmieri suporta aceasta, obligati fiind sa primeasca un BCG l-a inceputul studiilor si fiind mai usor contaminati la inceputul activitatilor lor spitalicesti.

Al doilea pericol este BCG-itatea secundara la vaccinare, este vorba de o denumire fantezista dar folosita curent ca sigla a vaccinului si utilizata deseori pentru a desemna o evolutie locala foarte violenta cu necroza cutanata si adenopatii. aceasta nu este foarte frecventa si nu prejudiciaza in fapt rezultatele vaccinarii, dinpotriva, orice vaccinare cu BCG antrezeaza aproape in mod automat o tuberculoza cutanata atenuata( de indata ce vaccinul s-a prins) Aceasta infectie evolueaza, in general timp de 6 pana la 9 luni, antrenand sistematic o febra usoara in fiecare seara si o scadere accentuata a vitalitatii si apararilor generale ale intregului organism. Unii indivizi extrem de robusti, vor putea travers aceste 6 pana la 9 lui fara neplaceri, totusi la multi copii, mai ales daca au fost vaccinati foarte de timpuriu, se observa declansarea sau agravarea predispozitiilor patologice la rinofaringite, otite, si bronsite sau laringite repetate. Dealtminteri tuberculoza, fie ea spontana sau inoculoata prin BCG deschide calea terenului artritic si reumatismelor.

Majoritatea indivizilor din zilele noastre prezinta deja acest teren artritic, legat de ereditate. Faptul de a adauga in mod artificial o tuberculoza evolutiva, nu poate decat sa agraveze considerabil problema. "

Doctorul Scohy, in revista sa, "Desclefs pour vivre" (nr 4 august 1994)
ASTA ASA DE INCEPUT ... si am pujs ca sa ai timp sa citesti
multa iubire