View Single Post
Vechi 14.08.2011, 18:10:28
Natalia's Avatar
Natalia Natalia is offline
Member

Data înregistrării: 23.04.2010
Locație: Chisinau
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Natalia Send a message via Skype™ to Natalia
Implicit

Minunata intrebare! De mult tin sa imartasesc si eu aceste intimplari deosebite cu cineva si deabia acum s-a ivit momentul.Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu mereu mi-a fost srijin si ajutor.de fiecare data cind ma rugam Ei aveam parte de minuni nesteptate in viata,fara de exceptie.De exemplu,cel mai memorabil caz-intro dimineata trebuia sa plec la scoala,dar locuiesc tare departe de aceasta,si am nevoie de transport.mama imi daduse bani indeajunsi ziua trecuta,ca sami ajunga si pt ziua urmatoare,insa iam imprumutat.dar mamei nu iam zis.in plus,sufeream de o patima mincarii,iar in zilele acelea chiar rau de tot,stiu ca Il suparam de Dumnezeu,dar nu pteam parca sa ma iau in miini.deci,trebuia sa plec pe jos la scoala...dar pe masa era o bancnota si ma gindeam...mama zicea asa,retrasa"i-ai daca ai nevoie" dar eu nu indrazneam. si am zis"Maicuta Domnului,stiu ca nu merit ajutorul Tau,mai ales acum,dar iarta-ma pt tot si vezi ca nu inraznesc sa iau acei bani,dar te rog,fa ca mama sa mii dea in in mina."apoi miam luat ghetele simi legam sireturile,si parca ma obisnuiam cu gindul ca o sa merg pe jos(e vorba de vreo 10 km) si cind colo ,cind dau sa ies,ma ajunge mama din urma si mi-i vira acei 5 lei in mina-Na,de drum! no sa uit niciodata aceasta.iar altadata,veneam de la tara cu masina,iar eu stind in spate,tineam in mina o iconita pe care o cumparasem de la o manastire,mereu o iaui cu mine in calatorii,Maica Domnului cu 7 sageti.intrum moment,soferul iese pe contrasens sa intreaca un camion,cu viteza,iar o alta masina tot cu viteza,venea inspre noi,era deja la citiva metri...m-am speriat tare,dar avind iconita in mina tot o tineam strinssi ma rugam in gind Ei sa ma scape,de frica mai nu mam virit sub scaunul soferului(a fost o fractiune de secunda) si totusi,cind ridic capul sintem din nou pe drumul cuvenit,inaintea camionuli,nu stiu ce sa intimplat,nam vazut dar intro secunda totul sa schimbat.Daca nu vam plictisit,iata altcevarimavara am avut o proba la educatia fizica,dar eram nemaipomenit de slaba(acum miam revenit,slavaDomnului) iar fratele ridea de mine,zicind ca am sa fug doua cercuri si o sa lesin pe undeva.dar am plecat rugindu-ma Maicii Domnului,si...am ajuns a doua la finish!un lucru pamintesc dar...!si de fiecare data cind citeam paraclisul Ei problemele se risipeau,parca nici nau fost! Slava Preasfintei Noastre Stapine,Nascatoarei De Dumnezeu!
Fa-ti timp de-o vorba buna si-o coaja pentru ciini.
...
Fa-ti timp si-aduna zilnic din toate cite-un pic,
Fa-ti timp,caci viata trece,chiar cind nu faci nimic.
Reply With Quote