Subiect: fumatul
View Single Post
Vechi 14.08.2011, 17:59:46
diana-lorena diana-lorena is offline
Member

Data înregistrării: 16.08.2010
Locație: romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marius.b. Vezi mesajul
in afara de vointa ce alte"virtuti"mai trebuiesc necesare pt a ma lasa de fumat?am incercat de nenumarate ori,stau o zi doua...dar ma ia dureri de cap,ameteli..etc..nu rezist..!am incercat gume speciale nicorette,plasturi chiar si tigara electronica!DEGEABA!dupa 2 zile simt ca innebunesc!voi cunoasteti vre-un remediu prin care a reusit cineva sa scape de acest viciu extrem de costisitor?
Frate, vointa noastra e pulbere in vant. Azi vrea asa, maine altfel, dupa cum o conduc patimile care sunt mari in noi.
Maica Siluana ne sfatuieste sa nu ne mai ferim de Domnul, sa Il rugam sa ne ajute. Uite, Doamne, eu nu pot, tot cu tigara, simt ca innebunesc, nu mai pot. VINO TU si fa ceea ce nu pot face eu singur! Cu credinta tare, pentru ca Domnul ne-a zis: cere si vi se va da!
Daca incerc eu singur, nu voi reusi niciodata. E nevoie de Voia Domnului. Si poate nu se va intampla din prima. Dar tu striga din inima catre Domnul in fiecare zi. Spune o rugaciune inainte sa aprinzi tigara. Roaga-te. Acolo unde esti, cu pachetul de tigari in mana, striga catre Domnul. fii sincer, asa cum ai fost si in acest mesaj.
Doamne ajuta!