Subiect: fumatul
View Single Post
Vechi 14.08.2011, 15:40:59
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

1.Fumatul duce la iad. LA fel si betia, malahia, curvia si altele. Un pahar de vin e sanatos ca Iisus a facut vin la nunta. betia nu e OK. Mancarea e OK. Adictia de mancare nu e OK. Deci pana mori trebuie sa scapi de fumat.

VAMA A DOUĂZECI ȘI TREIA A FUMATULUI

Mergând înainte am ajuns la vama acea, unde sunt opriți aceia, care fumează tutun sau trag tabac, și erau draci păzitori ai acelei vămi, foarte grozavi și plini de fum și cu negură acoperiți, și toți erau cu lulele și cu tabachere și slobozeau fum din nările lor ca dintr-un cuptor. Plini de iuțime infernală dracii aceia afumați, fumători, au alergat înaintea noastră și văzându-mă că sunt femeie s-au dezamăgit.

Cercetându-mă cu de-amănuntul, n-au aflat în mine păcatul acesta, pentru că eu nu fumasem, nici nu umblasem cu țigări sau să fi greșit cu ceva. Dracii acelei vămi se lăudau tare, că vor umple iadul de acei ce fumează tutun sau trag tabac. Noi însă, cu darul lui Dumnezeu am trecut această vamă blestemată, nesupărați, fără să dăm ceva acelor vameși.

La vederea vameșilor acelora ce suflau asupră-mi cu duhoarea puturosului fum de tutun, mi-am reamintit de învățăturile Divine din Sfintele Scripturi: „Pentru ce cheltuiți argintul vostru nu pentru hrană și osteneala voastră nu pentru sațiu?” (Is. 55,2). Și ducându-ne, vorbeau sfinții îngeri, că la această vamă se opresc toți acei, care fumează tutun și trag tabac, fiindcă toată lumea s-a dedat după această buruiană, după cum a zis și Proorocul Isaia. De la această vamă se opresc și se aruncă jos în iad toți fumătorii șl fumătoarele, fiind de prisos și netrebnică firii omenești, această rea obișnuire și dare sau bir satanic al tutunului sau al tabacului!

2.De fumat nu te lasi dintr-o data ca sa nu ai probleme la inima. Scoti cate o tigara lunar pana ramai fara nimic.
3.Du-te la un calugar sa se roage pentru mantuirea ta si pentru a te putea lasa de fumat. Eu am facut asa nu pentru fumat pentru ce aveam eu, ducandu-ma la un calugar la parintele Teofil de la Manastirea Sambata sa se roage pentru mine .
Intr-o prima instanta am visat un drac. De cand l-am vazut pana ce a plecat am facut o cura de plans.
In a doua instanta mi s-a zis de sus ca daca mai fac odata ceva rau mi se va intampla. Am mai facut odata si mi s-a intamplat ce mi s-a promis si asta a fost ultima data. Efectiv nu mai am curaj si nu-mi mai trebuie.

Last edited by spre_rasarit; 14.08.2011 at 15:56:13.
Reply With Quote