View Single Post
Vechi 14.08.2011, 08:07:48
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Unde se poate citi despre aceasta "politica" clara? Mie personal inca nu imi este clara; poate ma ajuti...
De curand am citit regulile acestui forum si nu am gasit nimic referitor la "politica" site-ului.

Si pentru a nu face risipa de cuvinte in alt colt al forumului, imi exprim aici o nelamurire referitoare la administratorul forumului. Sunt foarte derutat. Cand am intrat pe forum am cautat sa citesc un regulament. In sectiunea cu pricina am gasit o poezie. (!?) Am intrebat acolo unde pot gasi un regulament si mi-a raspuns un ID "Melissa". Apoi acelasi ID aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului. Am adresat o intrebare in acest sens acolo unde era discutia ("Citatul zilei ....etc) si am primit raspunsuri ironice cu gura pana la urechi care ma intrebau daca am gandit mai mult de o secunda inainte de a scrie, cand intrebarea mea era adresata doar pentru a ma lamuri. Cineva mi-a raspuns totusi, printr-un link, ca exista trei administratori.
Acum vad ca la intrebarile unora despre banarea cuiva, raspunde evaziv si laconic un alt ID, "cristiboss56".
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.