Citat:
Īn prealabil postat de Melissa
Frumos ai spus Ioanna!
Barbatii care cred ca cel mai important barbat din viata unei femei este primul, se inseala. Cel cu adevarat important pentru o femeie, este intotdeauna ULTIMUL! 
Chiar si atunci cand primul barbat e si ultimul, importanta lui nu reiese din faptul c-a fost primul, ci ca a ramas si ultimul..
|
Primul barbat si cel care mi-a fost si sot timp de 11 ani a fost si cel ce m-a chinuit... .acum datorita unuia ca el, voi fi poate singura toata viata sau chiar daca nu neaparat singura, oricum nu voi putea sa mai gandesc la o casnicie ca la ceva sacru ..poate mi-am dorit prea mult asta si am ajuns aici ...la final sa spun ca:,, asa cum spune in biblie ca femeia lasata de barbat este o ...stiti voi ce"... ...Chiar si asa, sincer acum sunt fericita ca am scapat din calvarul acela, tot prin voia lui Dumnezeu, ca nu mi-as fi imaginat atunci ca voi mai reusi sa am o astfel de fericire...Asa ca, ai mare dreptate ..pentru o femeie este important nu cine este primul sau ultimul ..as adauga eu ..este pentru ea important cel ce respecta ce este scris in biblie ... barbatul ..sa respecte pe femeie ca pe o biserica...si femeia sa-i raspunda in acelasi fel iubirii ca o biserica a lui Dumnezeu...Doamne oare chiar este asa ceva???..Tare mi-as dori sa vad o familie inchegata dupa astfel de tipare, macar sa cred si eu ca este posibil si nu sunt doar povesti nemuritoare de adormit copii...