Compania lui Dumnezeu
Era odata un om Smidth care a facut o inventie. Pe atunci pozele se developau cu argint. Dupa developare solutia cu argint era aruncata la chiuveta. El s-a gandit si a facut o inventie cu care sa scoata argintul din aceasta solutie si apoi sa-l vanda. Inventia a reusit dar acuma nu mai avea bani si s-a indatorat si a inceput sa mearga pe la companii sa o vanda. a mers ope la multe companii dar iata ca nimeni nu i-o primea. Disperat, in masina fara bani, a zis o rugaciune. Doamne daca imi ajuti sa mearga inventia o sa-ti fac o companie pe numele tau si o sa dau banii la actiuni caritabile insa fa ca eu sa-mi iau o pozitie la acea companie. Bun si a mai mers el o zi doua si au inceput sa curga telefoanele toti fiind interesati de acea inventie. A vandut inventia, a facut bani multi. A facut o companie mare si asa cum a promis (nu jurat ca in crestinism nu juri) a gasit un avocat care sa-l ajute sa puna compania pe numele lui Dumnezeu. asa cum a promis el si-a luat un job la aceasta companie. Aceasta companie a crescut fiind o companie mare in statul Ohio , o megacompanie care exista si azi. Compania lui Dumnezeu. Profiturile se dujc pe actiuni de caritate.
1 punct de la Dumnezeu
Un profesor s-a rugat lui Dumnezeu sa-l ajute sa fie placut de studenti. Si i-a spus Dumnezeu da-le un punct de la mine. S-a chinuit dar pana la urma a dat la toti studentii punctul de la Dumnezeu, adica un punct din oficiu. Asta nu era o problema caci trebuia departajat cel ce a venit fata de cel ce nu s-a prezentat Apoi i-a scos Dumnezeu in fata o carte de invatare rapida si aplicand regulile de acolo a rfeusit sa-si faca clasele accesibile si pe intelesul tuturor elevilor . Si asa studentii au reusit sa invete usor si sa ia note bune si rugaciunea sa fie placut studentilor s-a indeplinit. Apoi la multe examene avute de acel profesor, cand isi calcula nota, pe baza gradatiei intotdeauna ii iesea un punct in plus, punctul de la DUmnezeu.
Last edited by spre_rasarit; 13.08.2011 at 21:16:55.
|