View Single Post
Vechi 13.08.2011, 05:31:08
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

1.Da un acatist aici: http://www.dervent.ro/pomelnice.php?...ce&cType=INDEX
Poti dona prin Western union si trimite email. In acatist la cerere zi pentru job oentru tine. poti adauga si pe altcineva ca sa fie mai puternica rugaciunea.

La acatist poti trece toate dorintele tale:
mantuire
bine in familie
job
casa
masina

2. 30 de ani e tinerete si o sa te pui pe picioare.

3. Uitandu-se in trecut, a fost vreodata vreun om pe care l-ai faultat cu casa si masina sau nu l-ai ajutat?

Uite stiu pe cineva care atunci cand a inceput cariera la compania la care lucra erau vreo cateva pozitii libere si a chemat studenti colegi sa se angajeze. Cat a fost tanar pe cati studenti a ajutat acel om, atatea pozitii i-a dat Dumnezeu fara probleme. Odata si-a dat demisia fara sa aiva nimic la mana si Dumnezeu i-a gasit curand job.

Eu am avut o pozitii bune dar am faultat destui oameni. Pur si simplu ma auzeam vorbind si acasa imi puneam mainile la cap ce tampenie am facut si cum am gresit unor oameni nevinovati. Pana cand m-a faultat Dumnezeu .

Daca ai faultat oameni cu casa si masina roaga-te lui Dumnezeu sa-i ajute sa-si puna casa si masina la loc. Roaga-te pentru oameni care muncesc sa-si faca casa sau masina sa reuseasca.

Daca iti da Dumnezeu vreo ocazie sa ajuti pe cineva cu serviciul, casa sau masina cu o recomandare , imprumut, ceva, nu ezita caci pe tine te ajuti si daca nu-ti vin sanse de ajutor roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea aceste sanse si sa nu te lase sa le pierzi.

3. Rugaciunea merge bine cu post negru Vineri. Paraclisul Maicii domnului Mi-a fost recomandat mie. Doneaza la Biserica bani pentru lumanari de altar sau candele.

Si bineinteles aplica la servici si continua sa cauti.

Cere rugaciune pentru tine la rubrica de rugaciuni. Nu te dezdanajdui ca trece.Roaga-te lui Dumnezeusa te ajute sa treci de aceasta perioada dificila.

Roaga-te de asemenea lui Dumnezeu sa-ti dea resurse ca sa faci milostenie. Apoi din ce primesti, fa si milostenie.

Last edited by spre_rasarit; 13.08.2011 at 06:00:02.
Reply With Quote