Citat:
Īn prealabil postat de tara tara vrem ostas
In unul din aceste manuscrise apare scris si ca "Iisus o saruta pe Maria Magdalena adesea... " , dar acolo unde sunt "..." e rupt manuscrisul...
Intrebare de ce Iisus s-a aratat lui Maria Magdalena prima data?De ce a fost prima la mormant?Cum de a fost asa de aproape de Iisus, mai aproape chiar decat unii apostoli?La cruce la Iisus singurul apostol prezent a fost Ioan, insa Maria Magdalena se afla acolo.De ce este Maria Magdalena considerata Egala cu Apostolii?Am tot citat Luca 7, sperand ca luati seama... Acolo Iisus apare intr-o postura mai "lumeasca"... Se zice ca femeia care ii saruta picioarele lui Iisus(din Luca 7) e Maria Madgalena... Despre ea Iisus zice ca 'a iubit mult' .. Aceasta fapta (sarutarea picioarelor) e in sine una senzuala... Dar sa nu ne oprim la Maria Magdalena... , s.a.m.d
|
Iisus a avut atunci misiunea clara de a se rastigni si de a salva ... Dumnezeu a trimis in lume Unicul sau fiu pentru a se rastigni si "eu sunt prima pacatoasa din acesta lume pentru care s-a rastignit pentru a-mi fi iertate pacatele" ..lucru pe care trebuie sa-l constientizam toti...la a doua sa venire va veni pentru mireasa Lui ...poate nu va fi mult si cine stie...te lamuresti si cu restul cum a fost sa fie si cum va fi sa fie...
Este atat lumina in biblie si sunt asa simple toate ..pentru ce complicam Doamne totul cu mintea noastra? Doamne lumineaza faptura Ta!