Citat:
În prealabil postat de ancah
O mama iubitoare, dar obosita de multele obligatii zilnice, care trebuiesc facute contra cronometru. Asteapta sa fii mama si atunci vorbim. Practica difera de teorie, iar perspectiva se schimba radical. Copilul depinde de parinte. si de priceperea acestuia depinde evolutia ulterioara a vlastarului. La parinte e vorba de multa responsabilitate.
"sa invete oul pe gaina
|
Imi vine sa plang cand aud astfel de afirmatii: o mama iubitoare e aia care isi bate copilul cand vine obosita de la serviciu...
Bai frata, daca nu esti in stare sa respecti ce te-a sfatuit Hristos in Biblie, rabdare, rabdare si iar rabdare...mai bine va legati trompele si sa nu mai procreati dragele mele ca nu e nici una obligata atata timp cat stii ca nu esti in stare sa ai grija de un copil. Decat sa il imbolnavesti psihic (sa iti mosteneasca tie mendrele) mai bine luati-va un caine sau o pisica. Ce mama e aia "cica e obosita". pai frate inseamna cada omul iti vine de la serviciu obosit (mai ales aia care presteaza munca fizica sau munca intelectuala epuizanta) sa traga niste mame de batai nevestelor de sa le sara ochii din cap (si unele aici chiar ar merita-o sa faca poate diferenta, poate asa s-ar convinge ca si unui copil nu i-ar conveni sa fie batut doar ca maica-sa habar nu are sa isi tina nervii in frau si ii varsa pe biata progenitura). Asa logica nu am mai pomenit-o.
Si cred ca proverbul asta e foarte invechit. Cu respectul pentru experienta de viata si varsta unora de aici...acum chiar oul invata pe gaina.