View Single Post
Vechi 12.08.2007, 21:49:39
ancah
Guest

Implicit

Erzbet: Speculatii, nimic altceva. Cum crezi ca un copil de 3 ani e mai intelept decat mama lui? La noi se ajungea la imbratisare si pupaturi DUPA ce discutam problema. Ori nu copilul discuta cu mine ci eu cu el, nu? Si apoi eu am avut copii asa cuminti, incat f rar era nevoie de o mica atentionare. O palma la fund nu constituie bataie in adevaratul sens si nu e data gratuit.
Dar de ce nu bagati la cap ce scriu mamele si verificati in practica cum este? Va doresc copii buni, care sa nu trebuiasca batuti, nici macar atinsi cu o palma.
Pana atunci ceea ce scrieti voi cele sau cei fara copii e numai teorie.
Cred ca si rasfatul are urmarile lui nefaste. Copilul devine egoist. Oare e de preferat sa ne rasfatam copilul, facandu-i toate capriciile sau e mai bine a-i administra o palma atunci cand o merita? Din clipa in care copiii incep sa inteleaga de vorba nu mai consider ca e necesar a se apela la bataie, oricat de putina ar fi ea.
Cei dintre voi, care nu ati primit nici o palma in copilarie ati fost probabil foarte cuminti, ati invatat bine si nu ati suparat pe nimeni cu nimic.
Reply With Quote