View Single Post
Vechi 12.08.2007, 21:19:11
cosmin_lovin cosmin_lovin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd
Dna Sofia Iuga se pare ca va casunat pe mine! Cu ce v-am gresit????
Da bisericile orodoxe din occident sint pline.Diaspora se aduna pe linga biserica, templu indiferent de ce confesiune/religie este ea.Nu doar de acum ci de cind lumea.
Bisericile din Romania sint pline? Nu va imbatati cu apa rece. Luati un oras care doriti dumneavoastra din Romania si impartiti nr. de locuitori pe bisericile existente in respectivul oras. Si apoi numarati citi sint in biserica duminica!
Si asta in conditiile saraciei.Daca vreodata se va ajunge la bunastarea occidentala nu o sa mai numarati nici atitia!
Biserica adevarata nu are de aface cu numarul credinciosilor ci cu calitatea lor.
La citi din FRATII de credinta din biserica dumneavoastra va puteti incredinta viata?
Pe citi ii cunoasteti cu adevarat?
Faptele?
Faptele arata ca noi ortodocsii sintem alaturi de neotodocsi in razboaie, impotriva ortodocsilor! Impotriva fratilor. Pt bani facem orice!
Mie mi-ar convenii mai putina smerenie din partea noastra (din asta de care vorbiti dumneavoastra)si o declaratie ca noi sintem biserica cea adevarata si ca nu vom ceda nimic din linia ortodoxa. Dar nu riscam asa ceva ca pierdem pomana.
-Biserica Catolica a recunoscut ca are totul:putere politica, financiara,organizare etc.dar
ii lipseste un singur lucru pe care insa il gasim in Biserica Ortodoxa:"Adevarul".
-Cum ar fi sunat o declaratie din partea Bisericii Ortodoxe ca e singura biserica adevarata
intemeiata de Iisus Hristos in care lucreaza harul Sfantului Duh,cand toata lumea crestina stie asta!
-Cred ca Papa Benedict insusi stie cum sta Biserica Catolica si care-i sunt lipsurile,si ca are nevoie sa se realipeasca de Trupul lui Hristos care este Biserica Ortodoxa cea vie poate acesta e un pas spre reconsiderarea propriilor principii,dar din mandrie nu poate vorbi din poitie secunda.
Reply With Quote