View Single Post
Vechi 11.08.2011, 14:57:39
viorel2010 viorel2010 is offline
Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
Sunt momente când chiar te întrebi dacă mai merită osteneala, dacă nu cumva arunci cele sfinte câinilor și mărgăritare la porci… care desigur se întorc și te rup, după spusa Mântuitorului.
Da, recunosc ca fata de ceea ce ar trebui sa facem si sa reprezentam in calitate de crestini, sunt in mod clar un mare porc... asa cum probabil si dumitale iti face placere sa ma crezi.
Indiferent insa cine se ascunde in spatele "nickname"-ului meu, am incercat sa combat cinstit si onest ceea ce pare sa fie clar pentru toata lumea ca este o erezie. Nu poti arunca cu citate din Sfintii Parinti si din Biblie la nimereala si pe baza lor sa-ti construiesti propriile teorii, fara sa se gaseasca nimeni sa te taxeze. In aceasta polemica si in altele asemanatoare, m-am straduit, cel putin, sa nu ma intorc si sa "rup" din adevarata si profunda invatatura Ortodoxa si patristica... Dar ceea ce se afla pe Hexaimeron.ro, nu este nici pe departe asa ceva, ci doar un cazan plin de laturi de care mi-e si greata sa ma apropii si de care m-am saturat sa se improaste cu el pe toate forumurile si sa fie prezentat drept "margaritare duhovnicesti". Intelegi? Ne-am saturat!