View Single Post
Vechi 08.08.2011, 18:26:44
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie,
fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, neimblanziti, neiubitori de bine, vanzatori, obraznici, ingamfati; iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu; avand doar o forma de evlavie, dar tagaduindu-i puterea. Departeaza-te de oamenii acestia.
Ortodoxia a fost cea mai mare biserica in 1047! Nu conteaza numarul ci calitatea lor de crestini! Evanghelia trebuie sa fie propavaduita de ortodoxi si catolici nu de secte ca sa vina sfarsitul! Se vede vcat de putin ortodoxa sunteti deoarece harul scade datorita faptului ca viata crestina a scazut! Numai in vremuri de prigoana harul si credinta creste! Datorita comunistilor am avut parte de n oameni duhovnicesti! Datorita sectelor avem sau incepem sa avem platose ca sa ne aparam cu ele! Orice rau este ingaduit de Dumnezeu pentru binele nostru orice atac impotriva noastra. Asa cum durerea ne avertizeaza ca se intampla ceva cu corpul nostru! Noi crestinii ortodocsi purtam cu fericire crucea! Cei adevarati .
P.s daca vedem ca cei mai multi sunt protestanti si catolici nu trebuie sa ne speriem de acest lucru prezis! Asa se intampla si la noi in biserica . Cei mai multi sunt ortodocsi ca si dumneavoastra Adriana. Dar asta nu ma bucura.
Cele insirate de dvs. se inmultesc cu siguranta pentru ca oamenii nu vor mai accepta sa faca cele bune. Asta nu inseamna ca Adevarul nu va fi revelat mai mult ca oricand. Profetiile din VT asa spun, si nu se inseala. Faptul ca sunt multi care se impotrivesc adevarului revelat este altceva. Eu nu i-am auzit pe neoprotestanti sa indemne la cele rele insirate de dvs., ci dimpotriva, ei au mai multa grija decat multi ortodocsi sa se fereasca de rele, deci judecata dvs. este una nedreapta. Si v-ati permis sa ma acuzati si pe mine de relele insirate in conditiile in care nu am indemnat pe nimeni la asa ceva, si nici viata nu mi-o cunoasteti ca sa imi puteti imputa relele insirate si apoi sa mai si ziceti ca ati mai vazut si alti ortodocsi ca mine. Judecata dcs. va da de gol inima dvs.