View Single Post
Vechi 08.08.2011, 12:45:44
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Știi la ce m-am gândit citind articolul ăsta?

Păi am impresia că soluția pentru ca să ieșim din viitoarea criză, că din asta am cam ieșit târâș grăpiș, e desfințarea completă a parlamentului și trecerea la monarhie absolutistă. Să se întoarcă „dictatura” regală cum era pe vremea lui Carol al II-lea. El a făcut România modernă.

Simplu și eficient și gata cu masscarada asta alarmistă.

Fără politicieni, fără jocuri, fără minterese prozelmite, ci un consiliu de coroană format din deputații aleși în teritoriu și din șefii instituțiilor statului aleși la 4 ani neconsecutiv, din oamenii cei mai serioși și morali și religioși și cinstiți și gata.

Niciun ban de la buget pentru asta ci discuțiile prin telefon, teleconferințe, și doar o dată pe lună sau la 3 luni întâlnire de 3-4 zile unde să se spună și să se dezbată problemele serioase apărute în teritoriu, deci pe banii lor că și așa au salarii uriașe și firme și afaceri cu statul.

Ce-i prostia asta: DEMOCRAȚIA? Păi ce conduce în ceva poporul, e luat el în serios? Nu se vede de la o poștă și o leghe marină că e doar populism tot ceea ce ni se întâmplă de 42 de ani cu prelungiri încă 20, nu se vede că e dictatura aleșilor asupra poporului păcălit? O castă de alești ne-au furat numele: POPORUL pentru bani și și-au însușit pentru ei toate privilegiile și bunurile iar ceilalți, proștii străzii, avem doar datorii către stat, amenzi și taxe și tot ce e mai rău de răbdat: mafia poliției și justiției și a taxelor și impozitelor și privilegiile lor în toate instituțiile. Asta e batjocura neamului român creștin, și după ce ne-au furat numele de popor ne-au mituit zicând că ne conduc ei în numele nostru spre bunăstare și i-au zis Democrație... Vai nouă.

Să vie suveranul care să ne redea suveranitatea și bunăstarea și să ne scoată din senatoriul tuturor dezastrelor și desfrânărilor ideologice și din camera deputartorilor... că ne-am săturat nu de politică ci de politicieni.

Last edited by vsovivi; 08.08.2011 at 13:13:52.