Citat:
În prealabil postat de laurastifter
Dumnezeu să vă dăruiască în continuare puterea de a-L iubi și de a-I sluji!
Este deosebit de folositor duhovnicește ceea ce ne-ați mărturisit despre purtarea de grijă a lui Dumnezeu... De aceea părintele Stăniloae afirma, în scrierile sale, faptul că una dintre modalitățile de cunoaștere a lui Dumnezeu este... cunoașterea Domnului din "împrejurările concrete ale vieții".
Vă mulțumim pentru această experiență personală pe care ne-ați relatat-o.
Domnul nostru Iisus Hristos, Nădejdea noastră, să fie cu dvs.
|
Multumesc eu, ca ai luat in considerare ceea ce am spus.
Cred ca am nevoie in special de putere de a sluji asa cum se cuvine.
Daca faptele mele ar fi pe masura iubiri pe care o am pentru Dumnezeu, as zbura ca un inger...Sa stiiti ca inca ma mai tin si acum in picioarele multele minuni care le-a facut Dumnezeu cu mine..
EU SUNT O PACATOASA SI NU STIU CUM SE FACE CA MA AFUND DOAR IN PACATE.
Uneori ma intreb cum este posibil sa ma iubeasca Dumnezeu asa mult si sa-mi fie alaturi la cat de nevrednica sunt de marea lui milostivire.
Mi-as dori ca intr-o zi sa poata spune si Dumnezeu despre mine ca este mandru de mine, asa cum sunt eu ca am un Dumnezeu asa mare si care face asa minuni mari cu noi si nici macar un cuvand nu poate fi deajuns pentru a preamari minunile Lui. Eu nu gasesc cuvintele care poate pune in evidenta cat de minunat este in fiecare clipa ce Ma vegheza. Nimeni nu a putut sa-mi faca cu adevarat rau si credeti-ma ca s-au chinuit multi ...Stiti voi vorba aia orice pas inaite este de la un sut ...
Am fost paralizata , acum merg.
Am nascut cinci copii in conditiile in care doza de anticorpi pe care o aveam nu-mi permitea sa fac copii.
Si multe alte minuni care spre surprinderea mea le face in fiecare clipa, iar eu parca tot ce fac, fac inpotriva mantuiri.
Uneori ma intreb ce este cu mine.
Nu as putea trai la gandul ca vreodata as putea pierde pe Dumnezeu iar eu ma ingrop in pacate si parca fug de El.
Sper sa ne lumineze si mai ales sa ne aduca Dumnezeu pe calea Lui pe toti pacatosi.