Subiect: Lupta grea
View Single Post
Vechi 07.08.2011, 17:11:48
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Depresie.Atac de panica si chestii din astea.Mi-a fost tare rauuuuuu acumaaaaaa De la ce oare???????Ce am????Ce se intampla cu mineeeeee?
Tiger, tu ai crize de anxietate! Cu medicamentele....nu stiu ce sa zic, exista antianxiolitice , dar, iti dau dependenta si vei avea o stare de moleseala...nu stiu unde lucrezi, dar daca e un job cu raspundere nu prea poti.
Starea asta poate sa dureze si cateva luni de zile. Psihoterapia....nu stiu ce sa zic....nu prea am incredere ca va da rezultate si sunt destul de costisitoare acum depinde daca te tine buzunarul. O sedinta e in jur de 60 lei si iti trebuie minimum 10.
La psihoterapie te vor invata niste exercitii de relaxare care constau in autosugestionare ca sa te relaxezi. Ceva de genul intins pe pat cu ochii inchisi si iti repeti in gand: mainile imi sunt grele, picioarele imi sunt grele, simt o stare de bine , sunt relaxat, totul in jurul meu e bine.
Cam astea dunt exercitiile......
Inainte de asta iti vor face niste teste de genul: dintre mai multe culori s-o alegi pe cea care-ti inspira teama cel mai mult....asta ca sa vada nivelul de anxietate.
Iti recomand sa-ti ocupi timpul cat mai mult ca sa nu mai ai timp sa te gandesti la lucruri care te deprima. Munca, post si rugaciune si nadejde in Dumnezeu.
Doamne ajuta!
Reply With Quote