View Single Post
Vechi 07.08.2011, 12:03:03
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Poate ca cel care a initiat topicul este vreun impostor (asta ma face sa cred raspunsul Melissei, adica un troll, asa o fi), se poate, dar raspunsul tau ai2 lasa mult de dorit.......spune tare multe despre dragostea, grija si intelegerea de aproapele tau.. trist
Nu pot sa-mi inteleg aproapele care nu are grija de sine si apeleaza la mila publica. Ce au facut acele batrane pentru a-si schimba situatia? Au dat sfoara-n tara ca primesc sponsorizari? Am vazut si auzit de prea multe cazuri de cersetori care castiga mult mai mult decat salariul mediu pe economie dar se dau saraci lipiti pamantului. Prea multi asistati social cu vile, prea multi pensionari pe caz de boala, prea multi pensionari care considera ca au muncit niste zeci de ani desi munca lor nu a produs nimic avantajos pentru economia de la care vor pensii cat mai mari nu pentru ca merita, ci pentru ca vor bani cat mai multi. Am vazut prea multi batrani egoisti pana la extrem. Pe strada fac tot posibilul ca sa te incurce si sa te critice, dupa care li se pare normal sa-ti ceara bani de pensie si eventual mai mult inventand povesti despre saracie. Batranii, desi ar trebui sa fie vazuti drept intelepti, dau un exemplu negativ in fiecare aspect al vietii lor. Discut evident despre majoritate, nu despre toti. Educatia pe care am mostenit-o de la pensionari lasa mult de dorit, iar exemplul cu care s-a deschis topicul este relevant in acest sens. Daca vom gandi ca ei, vom ajunge ca ei. Consider ca asemenea mentalitati nu trebuie nicidecum incurajate.
Citat:
As vrea sa te pot privi cand vei fi batran.
Poate vom scrie pe forum si cand voi fi eu batran :) Important e sa ne mai amintim ca am avut aceasta discutie :)
Reply With Quote