Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
In aceeasi logica, o femeie da de mancare pruncului si il ingrijeste daca vrea; daca nu, il poate lasa sa moara de foame, nu? De ce sa ii impuna cineva sa-l creasca?
|
Pai asa se si intampla. Femeile care au nascut copii si nu ii vor, ii abandoneaza.
Faptul ca numarul de avorturi este mai mare decat cel de copii abandonati demonstreaza ca femeile nu sunt totusi nerabdatoare sa isi lase copiii sa moara de foame, si cand raman, avorteaza.
Si in plus, ce propui? Vad ca incriminezi avortul, dar spre deosebire de alti crestini care spun "sa-l dea spre adoptie", tu vrei o lege care sa oblige o femeie nu numai sa nasca, dar si sa creasca un copil pe care nu il doreste.
Personal consider s-ar putea merge inspre educare - contraceptie, planificare familiala pentru a nu a se ajunge la avort, dar din cate stiu BOR si crestinii practicanti nu prea sunt de acord cu contraceptia, si nu le-ar conveni nici daca ar aparea niste stiri gen "40000000 prezervative vandute anul acesta". Nu ii multumeste nimic in afara de abstinenta sau incriminarea avortului.
Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Nu cred ca cineva are vreo treaba cu felul in care isi foloseste o femeie uterul propriu. Problema apare daca acel uter contine o fiinta umana vie.
|
Perfect. Eu o scot si ti-o dau tie. O cresti, daca supravietuieste in afara uterului meu?