View Single Post
Vechi 06.08.2011, 13:07:39
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Poate e o cadere duhovniceasca pentru dumneavoastra, care ati resimti un sentiment de frustrare prin acceptarea actului biometric, stiind ca faceti ceva ce constiinta dumneavoastra condamna, deci pacatuiti in mod constient. Pentru ceilalti nu e nicio cadere, doar nu fac aceasta asociere. In urma analizei teologice solicitate de parintele Iustin Parvu, concluzia a fost ca nu se poate spune ca cei care au acceptat actul biometric au cazut din har sau ca s-au lepadat de Hristos, se poate insa spune ca prin refuzul acestui “exercitiu spiritual”, ei s-ar putea sa nu opuna deloc rezistenta antihristului atunci cand pericolul va fi real, nefiind suficienti instruiti duhovniceste, nestiind cum sa reactioneze. Deci, n-am cazut din har, eventual stagnam, nu evoluam pe plan spiritual.

Totodata, degeaba respingi actul biometric doar pentru ca iti spune parintele X , omul de cultura Y sau Basescu, daca tu nu patrunzi in profunzimea problemei, nu o constientizezi, inseamna ca gestul tau e unul pur formal, ce nu are legatura cu instruirea duhovniceasca, iar in lupta cu antihristul vei cadea la fel de usor, chiar mai facil decat ceilalti, pentru ca tu nu ti-ai folosit deloc exercitiul gandirii, ci doar ai acceptat mecanic opiniile. Eu am card bancar cu cip, insa asta nu inseamna ca am nesocotit vorbele parintelui Justin Parvu despre timpurile grele ce le traim si cele care vor veni, din contra, datorita campaniei sale pot spune ca legaturile mele spirituale s-au accentuat, am inceput sa “redescopar” textul biblic, sa citesc Evanghelia, lucru pe care nu-l mai facusem de mult timp, preferand doar sa o ascult la Biserica. Stiu ca e un adevar trist, insa daca nu era parintele Parvu, Biblia mea ramanea in continuare o carte in biblioteca, pe care o stergeam periodic de praf. Cardul mi l-am schimbat cand a expirat, cel nou fiind cu cip, iar asta s-a intamplat dupa ce dansul a lansat mesajul si dupa ce am recitit Evanghelia, deci eu sunt linistita in privinta asta. Ce va fi pe viitor, ce va mai aparea, numai Dumnezeu stie, insa sper sa-mi dea atunci puterea si intelepciunea de a discerne intre bine si rau.

Am fost informata la timp de un duhovnic care a platit scump pentru ca a vorbit despre toate astea. (In multe biserici se vorbeste in soapta sau deloc despre aceasta problema. In altele , crestinii sunt incurajati sa accepte aceste documente chiar de preoti.) Am citit si carti, am studiat aceasta problema, asadar nu am acceptat cardul bancar. Institutia imi vireaza banii intr-un cont bancar, de unde mi-i ridic cand vreau. Intr-adevar eu nu as avea nicio scuza daca as accepta asa ceva. Exista insa multi care acum afla. Unii ard cardurile si se informeaza cu seriozitate, altii rad asa cum radea poporul de Noe care-si construia corabie! Dar corabia a fost necesara, din pacate.

Daca ai citit ,,Intoacerea la Hristos'' de Ioan Ianolide, ai putut observa cum a decurs ,,experimentul'' Pitesti. Atunci cand exista un control total al fiintei umane (prin cip), cu posibilitati multiple de a ne influenta comportamentul, mai putem noi sa ne pregatim pentru Imparatia Cerurilor? Citeste ca exista microcipuri sofisticate, capabile sa influenteze comportamentul uman.

Acum crestinii care au reactionat au fost luati in ras, dar daca totul se desfasoara conform tehnologiilor existente si conform Apocalipsei, atunci vor suferi si unii si altii. Pentru guvern, omul va fi ,,individ'', va fi tratat la fel ca o marfa oarecare.

Cine isi ia cip este mai vulnerabil la reeducare antihritica, la furturi si la accidente regizate in scopul obtinerii organelor pentru transplanturi. Cine nu-si ia, risca sa moara de foame daca nu are un pamant pe care sa-l cultive sau sa fie prigonit. Cipul permite controlul total asupra fiintei umane. Visul masoneriei de reducere a populatiei se va realiza.

Daca evitam aceste documente, trecerea la etapa urmatoare va fi intarziata sau chiar stopata. E bine sa ne trezim din timp, caci dupa ce ne vom simti oriunde am merge ca intr-o uriasa inchisoare, orice reactie a noastra va fi controlata si penalizata cu mijloacele moderne pe care noi le-am acceptat!

Last edited by antoniap; 06.08.2011 at 13:10:06.
Reply With Quote