Citat:
În prealabil postat de Iuliiiii
Vi se intampla vrodata sa va uitati mereu la o anumita ora?Mie mi se intampla extrem de des,sa ma uit la fara un minut in special,ori la ora fixa sau la ore de genul 10:10,11:11..etc.Mi se intampla zilnic de aproape doi ani. se intampla sa ma trezesc la astfel de ore,dimineata...si nu gasesc o explicatie logica.Daca poate cineva sa imi explice mi-ar fi de mare ajutor.
|
Nu cauta logica, pentru ca oricum nu o vei afla....nu ai cum! Nu te mai gandi la asta.
Iti marturisesc insa, ceva din experienta mea....in perioada cand eram in liceu ma trezeam din somn de multe ori la 1:10 dimineata. Dupa cativa ani m-am casatorit si la 2 ani de la casatorie l-am nascut pe fiul meu....ghici la ce ora a fost declarata nasterea? La 1:10!
Nu are rost sa cauti explicatii pentru ca nu-si au rostul iti pierzi timpul inutil....lasa-te in voia Domnului! Cu ani in urma aveam o fobie ca sa spun asa in legatura cu ziua mea de nastere. Imi era frica ca voi muri pentru ca constatasen eu ca multe persoane dintre cele pe care le-am cunoscut murisera in preajma zilei lor de nastere, si , atunci traiam cu frica asta de moarte in suflet.
Acum nu mai am deloc frica asta, ma las cu totul in voia Lui.