View Single Post
Vechi 06.08.2011, 02:25:58
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, asa este scris dar de aici tu ai tras propriile tale concluzii gresite pentru ca intelegi Scriptura cum te taie capul nu cum a fost data de Dumnezeu.

Ati evitat toate intrebarile care va demonstreaza ca ceea ce aveti pretentia ca intelegeti, de fapt intelegeti stramb si n-are absolut nici o logica, nici macar umana ce sa mai zicem dumnezeiasca.

Deci cu alte cuvinte, daca cineva moare ateu, poate da vina pe Duhul Sfant ca nu i-a suflat la timp..

De ce nu va rebotezati daca considerati ca acel botez a fost un nimic, inutil, etc?
Nu vad ce intrebari am evitat. Daca s-a intamplat, a fost din nebagare de seama. Mai intrebati-ma o data si va raspund.

Eu nu am interpretat Scriptura ci am crezut si cred cuvantului ei. Scriptura zice ca nimeni nu il poate recunoste pe Iisus ca Fiu al lui Dumnezeu daca nu il are pe Duhul Sfant si ca atare asa cred, fara a interpreta absolut nimic. Asa scrie, asa cred, ba mai mult, nu cred numai pentru ca asa scrie ci pentru ca imi dau seama ca asa este. Sunt multi oameni care stiu ca in Biblie Iisus este Fiul lui Dumnezeu, au aceasta cunostinta, dar nu cred ca ar fi ceva adevarat. De ce? Pentru ca nu il au pe Duhul Sfant.

Nimeni nu poate sa il acuze pe Dumnezeu daca moare fara sa sufle Duhul Sfant pentru ca el sufla la toti oamenii care lucreaza legea iubirii pusa in inima lor. Si sufla atunci cand oamenii, prin ceea ce fac in viata, devin pregatiti sa il primeasca, oriunde s-ar afla ei. Dimpotriva, daca Duhul Sfant s-ar primi doar cum credeti dvs., ar putea fi acuzat Dumnezeu ca nu a dat sanse egale tuturor oamenilor nefacand biserici ortodoxe peste tot si facand misionarii cei mai putin motivati sa raspandeasca Botezul tuturor pentru a se putea mantui.

Cat despre ultima intrebare, am raspuns deja, pecetea am primit-o la ortodocsi cand inca nu puteam trai duhovniceste in mod constient ceea ce mi se intampla. Iar decizia care motiva pecetea, decizia de a-L urma pe Domnul, am luat-o abia la primirea Duhului Sfant.
Reply With Quote