Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Normal ca Duhul Sfant nu va face sfant cu forta, insa prin el recunoasteti existenta lui Dumnezeu chiar si daca aveti cunostinte religioase extrem de sumare, iar fara Duhul Sfant negati existenta lui Dumnezeu chiar de ati avea toate cunostintele din lume. Ori eu asta am facut, am negat existenta lui Dumnezeu, deci nu aveam Duh Sfant, in ciuda faptului ca aveam Botezul.
|
Deci altfel spus, oricine nu este ateu are Duhul Sfant.
Mai sa fie, tare usor se mai dobandeste Duhul Sfant
Si o data ce ai dobandit Duhul Sfant, este imposibil sa mai negi existenta lui Dumnezeu.
Cu alte cuvinte, nici un neoprotestant ca deh, s-a botezat la "maturitate", a primit cica "Duhul Sfant", nu poate deveni ateu.
E asa greu sa va dati seama ce convingeri hilare aveti?
Citat:
Cat despre talanti, tocmai ca-i imbogatesc cu adevarul, nu cu prejudecatile umane perpetuate printr-o traditie de care oricum nu ma simt legata avand in vedere ca am venit la credinta prin Cuvantul Bibliei si nu prin traditia ortodoxa.
|
De venit categoric ati venit la un soi de credinta, prin ce si cum dati-mi voie sa ma indoiesc, ceea ce totusi nu pricep este de ce pe alte topice va dati ortodoxa in fata altora desi dispretuiti ortodoxia.
Nu e mai simplu sa spuneti ca sunteti neoprotestanta, fiind mai conform cu adevarul?
Sau "duhul" care l-ati primit si il dati drept "Duh Sfant", nu prea e Duhul Adevarului?