Subiect: juramant
View Single Post
Vechi 10.08.2007, 17:49:15
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de l0rdul
nu stiu daca sunt in masura sa comentez aici...dar...sunt la cea de a doua casnicie,tot din cauza adulterului. pe prima sotie am parasit o fara regrete ,considerand ca atunci cand se comite un adulter nu e nimic de iertat.acum sunt cu alta femeie, o femeie pe care o iubesc,ma iubeste si ce i mai inportant,ne respectam reciproc.parerea mea este ca...adulterul trebuie pedepsit cu un binemeritat divort, nu se poate continua o casnicie atunci cand unul din soti se daruieste alcuiva...parerea mea...[b][b][size=6][font=Verdana][color=red][link=null]
Si daca ea il iubeste si este dispusa sa il ierte? Omul a gresit, poate se indreapta. Stii, nu este pedepsita greseala, ci persistenta in greseala. lasa oamnii, nu-i indemna la despartire. Daca alinuta are puterea sa isi ierte sotul, iar el intelepciunea sa nu mai greseasca lucrurile pot merge inainte!

E vorba de dragoste, nu de pedepse si penalizari. Casatoria nu presupune raporturi contractualiste (tu ai gresit, eu te pedepsesc)... Din contr, este un legamant al dragostei. Dar asta nu exclude greseala, legata de firea nostra pacatoasa....
Reply With Quote