View Single Post
Vechi 05.08.2011, 21:36:02
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Apreciez opinia dvs personala dar nu asta am cerut ci opinia Parintilor Bisericii.Sunt des invocati asadar presupun ca nu sunt o notiune abstracta ci una concreta,cunoscuta,daca intelegeti ce vreau sa spun.Nu o cer pentru a vedea daca spun ceva diferit ci vreau sa vad modul de interpretare.V-as ruga daca o aveti sa o postati daca nu sa imi spuneti daca recent faceti parte dintre ei :) Daca nu stie nimeni unde sa caute sa-mi spuneti si imi caut singur dar am zis ca din moment ce toata lumea ii invoca pe post de scut atunci nu va fi nici o dificultate sa imi spuneti si mie exact ce spun ei.Ar fi fost mai util sa-mi spuneti ,,Poftim,uite,citeste aici"dar spiritul oriental exuberant si creaiv nu este extrem de apropiat de precizia nordica,sa spunem :) Multumesc anticipat.
Protestantii AUTENTICI, ca acest frate al nostru, fac onoare numelui de crestin. Se poate ca de la ei sa vina suflul reinoirii duhovncicesti...si pentru Rasarit, si pentru Apus...
Frati si surori in Hristos din partea ortodoxa, cati (N)P care sa practice recursul la Sfintii Parinti ati intalnit pana acum? Priviti ce scrie in linkurile postate de mine...nu conteaza ca le-a pus un "nonconformsit oarecum metaconfesional"...

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 05.08.2011 at 21:38:54.