Deci adriana cine i-a vorbit atunci lui Moise? Deci dupa parerea ta biblia e plina de greseli...
1 Nu am chef domnule adventist sa ascult legendele adventiste. Si asa imi pierd destul de mult timp pe aici. Biserica este adevarul si ea este calauzita de Duhul Sfant. Cum a fost calauzita aceasta biserica? Prin invatare de erezii? A sarat o sare proasta? Daca sarea isi pierde gustul Dumnezeu isi incalca ce a spus cu privire la biserica si o pune pe White sa sareze din nou cu sare adevarata?
2 Nu stiu de ce biserica face slujba la ora 12 dar nu se stie cand a inviat sigur Iisus la ce ora anume! Probabil s-a fixat o ora anume ca sa nu fie confuzie!
3 legea data de Constantin nu se aplica bisericii. Legile bisericesti erau date de sinoade! Si ziua de duminica era deja respectata majoritatea crestinilor exceptand cate-va fractiuni sectare! Daca Basescu proclama ziua de sambata zi de odihna e treaba lui sau ziua de duminica. lucrurile nu se schimba in biserica!
in evrei cap 4 se vorbeste despre o schimbare a zilei de odihna ! Porunca nu e incalcata asa cum am mai zis tot din 7 in 7 zile respectam odihna
4 biserica ortodoxa a numit (sau ceva de genul asta) ziua de duminica ca fiind ziua numarul 1. dar asta era si in trecut. Era denumita si ziua a opta! Chestia asta nu implica o schimbare ! Apoi chestia asta e pe plan local si nu implica o schimbare a legii! Plan local insemnand BOR! Din cate stiu eu. Oricum tot Duminica respectam ziua Domnului!
Martirii din primele secole respectau duminica ca zi de odihna . Daca Dumnezeu nu a luminat biserica de ce sa mai credem in Dumnezeu sau in puterea bisericii?
Last edited by bairstow; 05.08.2011 at 17:44:38.
|