Citat:
În prealabil postat de bairstow
Poporul evreu mai mereu a fost condus de Dumnezeu in razboaie. Nu am mai intalnit o astfel de interpretare amuzanta dar falsa cum ca Dumnezeu nu ii trimitea la lupta pe acestia si le promitea victoria impotriva vrajmasilor!
Sculati-va, plecati si treceti paraul Arnon. Iata, iti dau in maini pe Sihon, imparatul Hesbonului, amoritul, si tara lui. Incepe cucerirea, fa razboi cu el! (Deut.2:24)
Sa mai inteleg ca piatra lui David sau din prastia lui a avut o directie buna datorita diavolului?
Apoi Simeon magul ca si altii de ce nu pot sa faca ce au facut apostolii sa vindece. Tu esti doctor poti vindeca pe altii de boli incurabile? sau glumind :te poti vindeca de ereziile care le spui? Scuze :)
|
La razboi nu se merge pentru a vindeca ci pentru a ucide. Iar Dumnezeu a zis: sa nu ucizi. Asta este legea lui pe care apoi Domnul a respectat-o la sange. Faptul ca au fost profeti mincinosi care au instigat la crima in numele lui Dumnezeu este altceva.
Cat despre piatra lui David, daca a ucis, atunci trebuie sa fi fost diavolul. Te pot intreba si eu: daca un violator isi atinge tinta, inseamna ca a fost voia lui Dumnezeu? Asa au gandit oamenii sute si sute de ani si ca atare le pedepseau pe femeile violate pentru vina de a fi fost violate. Nu-i chiar deloc distractiv sa se puna in carca lui Dumnezeu crimele omenirii.
Si sa nu uit, vindecarea. Nici Domnul Iisus nu a putut vindeca necredinciosii, cu atat mai putin eu. Se vindeca doar cei credinciosi.