10.08.2007, 15:48:17
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.03.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de ecaterina
Doamne ajuta!
Caut si eu, in masura in care cineva poate sa imi dea, ceva calauzire, cateva cuvinte referitoare la aceasta patima ingrozitoare. Fratele meu este dependent de droguri de cativa ani si, desi aproape doi ani a fost bine si e casatorit si are un copil (o fetita de 5 ani), acum pare ca nu mai are nici o scapare. Cum se ridica putin, cum cade si mai rau.
Daca cineva are ceva experienta in legatura cu rugaciuni anume pe care le-as putea face, daca aveti orice cuvinte de sfat pentru mine dar in primul rand daca mi-ati putea pune si numele meu la rugaciunea voastra, v-as fi foarte recunoscatoare si Domnul sa va rasplateasca.
Drama nu este numai a lui care aproape s-a pierdut complet, dar si a intregii familii, sotie, fiica, parinti si frati care suntem cu totii intr-o alergare continua de a-l pazi fie pe el fie toate lucrurile din casa sa nu isi vanda totul si sa ramana pe strada.
Sunt din ce in ce mai constienta, pe zi ce trece, ca numai Dumnezeu are putere sa faca ceva cu fratele meu, de va fi voia Lui. Si ma rog (altceva nu mai pot face) sa ii fie mila si de noi.
Astept raspunsuri si sper in rugile voastre.
Doamne ajuta!
|
Problema centrala este urmatoarea: Fratele tau vrea sa se elibereze de dependenta de droguri?
Daca el nu vrea...nu-s prea multe de facut... Ramane rugaciunea.
|