Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Botezul se face cu Duh Sfant. Al meu a fost doar cu apa din moment ce am fost atee. Daca ar fi fost cu Duh Sfant nu as fi negat existenta lui Dumnezeu cand eram copil.
|
Duhul Sfant nu va rapeste libertatea, tot invocati liberul arbitru dar nu aveti nici cea mai vaga idee cum lucreaza Dumnezeu.
Maturizati-va si asumati-va responsabilitatea spirituala, credinta in harul irezistibil si alte bazaconii asemeana va va conduce cu certitudine spre Iad.
Si eu am fost tentat de N ori, copil fiind, sa reneg pe Dumnezeu, dar n-am facut-o, cu toate ca educatia mea religioasa era extrem de sumara si argumente contra o gramada din toate directiile.
Si chiar daca nu L-am renegat, am facut N alte lucruri gresite, Harul nu te transforma fara voia ta in Sfantul Robot al Perfectiunii.
Citat:
Cat despre mersul in Iad tocmai ca Botezul de bebelus mi-a facut mai mult rau decat bine.
|
Daca va referiti la chestiunea cu talantul..stiti cum se zice.."cu mari daruri vin si mari responsabilitati" :)
Deci una fara alta nu se poate..priviti partea buna a lucrurilor, daca veti trece de hopul asta, multe lucruri bune va asteapta.