View Single Post
Vechi 04.08.2011, 23:22:19
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu spune asta, e firesc ca oamenii sa intrebe. Cert e ca aceasta cartela nu-ti violeaza intimidate, ci ofera date personale cu caracter public – absentele scolare.

Bine ca nu lucrez eu la minister si n-am tangente cu invatamantul, caci cu mintea mea machiavelica, as merge mai departe :) Pentru a combate dezinteresul total al elevilor pentru educatie, as face publica situatia lor scolara, oricine sa aiba acces pe un site al scolii la lista de elevi. Un simplu click pe elev si automat sa se genereze situatia lui actuala. Ma gandesc ca daca lovesti in stima lor de sine, se vor pune “cu burta pe carte”. Nu-i intereseaza scoala, dar cu siguranta ii intereseaza cum sunt perceputi de ceilalti. Masura as aplica-o pe o perioada determinata de timp, suficient cat sa se trezeasca la realitate, dupa, datele raman cu caracter confidential, doar parintele putand vedea situatia propriului copil.
din pacate nu prea ii intereseaza, cel putin nu in sensul pe care ti l-ai dori/spera tu. ba chiar dimpotriva, pentru ei e prilej de mandrie sa chiuleasca, sa faca prezenta la mall si la disco decat la scoala asa ca....

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote