View Single Post
Vechi 04.08.2011, 19:36:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de EllaTheodora23 Vezi mesajul
O fi normal, eu am spus ca e inutil sa mi se arate mie versete din Biblie, nu ma intereseaza! Ba are rost, am sa o spun in gura mare de cate ori vrea muschiuletul meu. Pentru ca si tu ai spune ca esti crestin in gura mare, cu orice ocazie. Sau nu?:)
Intelege o data ca nu e vorba de tine, sunt discutii intre crestini, faptul ca un ateu se baga la mijloc si ca e tolerat in aceste discutii nu inseamna ca cineva tine musai sa-l convinga de ceva.

Prin insasi natura lor cred ca e limpede ca argumentele crestine sunt de natura sa convinga crestini, nu atei.

Citat:
"Ca si cand ar fi cine stie ce virtute?" Dar e! Pentru mine, personalitatea mea, asa cum o fi ea, cu plusuri si minusuri, e o virtute. Nu o sa'mi fie niciodata rusine de ceea ce sunt. In ochii vostri sunt decazuta, pentru ca nu sunt credincioasa? :)) Bine, Alin! Ma doare ENOOOORM, dar asta e. Am sa supravietuiesc cumva cu suferinta asta!
Mila voastra chiar nu ma intereseaza si mi'e complet inutila! Deci o puteti pastra pentru cineva caruia ii pasa de ea, impreuna cu compasiunea.
Faptul ca nu ti-e rusine de ceea ce esti atunci cand ai cazut, nu este nici un ajutor nici o virtute.

Un criminal care ajunge pe scaunul electric mandru de ceea ce este si fara nici o farama de regret nu este mai putin criminal sau castiga ceva din umanitatea care si-a pierdut-o, ba dimpotriva.

Mila autentica nu este inutila, nu se iroseste, nu se descurajeaza si nu se epuizeaza niciodata, nici chiar cand da peste rautate, minciuna, etc. :)

A..si sa stii ca nu inseamna ca exclude atitudinea..
Reply With Quote