View Single Post
Vechi 04.08.2011, 10:12:07
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
judecarea pacatului nu include judecarea pacatosului , preoti nu pot fi judecati caci la ei sunt multe taine si nu stii ce judeci ..... si pina la nivel spiritual mai e cale lunga DACA NU STII CE CAUTI SAU ESTI PE UN DRUM GRESIT .... despre ce anume vorbesti ? FA DISTINCTIE SI DIFERENTA INTRE BAZACONII INDIENE si adevaruri spirituale ortodoxe .... putin STUDIU nu ti-ar strica ... dar vorba ramine,,,, tinara si o sa iti treaca
multa iubire
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Sa ma ierti fratia ta si toti cei de pe acest minunat Forum .

Eu nebun si netrebnic si ne Intelept plin de pacate mai mult ca nisipul mari,Nu pot Intelege cum au ajuns sfinti sa fie sfinti daca nu sau impotrivit unor eresuri si unor invataturi gresite si unor fapte facute de uni din acele vremuri in care ei au vetuit pe pamInt, au tacut au Inchis ochi la ele asa cum spunem si Invatam noi din spusele si Invataurile ce le primim ???? Intreb
daca da atunci eu Intreb cum sa facut ca faptele lor sau scris si ramIn ca fapte si demn de urmat pIna In zilele noastre .
Sf Ap. Andrei cel Inti chemat sa luptat cu invataturile eretice si cu mentalitatile vremurilor in care a trait si nea adus si pe noi la crestinim si la adevarul lui Hristos , sunt multi Sfinti care au luptat cu multe si nu au tacut la ce se facea de catre mai mari vremurilor si cred ca de aceasta au si fost martirizati ca au luptat ca sa nu se destrame Bisrica Lui Hristos .

Iertatima Iertatima si va rugati si pentru mine fratilor si pentru toti frati nostri Intru Hristos Ortodoxi amin amin amin
Slavit sa fie Domnul amin amin amin

Last edited by ioan_strainul; 04.08.2011 at 14:50:50.
Reply With Quote