Citat:
În prealabil postat de the_Listener
tu nu esti ortodoxa , esti sectara .... ca te-ai suparat este foarte bine .... renunta la timpenii si apoi vorbeste de ortodoxie ... tatal minciuni te-a resemnat ...
DATA EXACTA A aparitiei lor ?
si catolicii au si ei bube( multtttt mai putine decit sectarii ) de asta de la ei inca mai asteptam SA SE TREZEASCA SI SA RENUNTE LA TIMPENII .... BO SI BC nu se va uni niciodata daca BC nu renunta la UNELE aberatii pe care le sustin ... iar de femeie preot unde scrie in biblie ? ca daca spui ca nu sunt sectari DA-MI PASAJUL ... dar atentie din nou NU PASAJE SI LUNGI SI INTERPRETARI DE DOI LEI ...
MULTA IUBIRE
PS asadar stai pe aproape ca incet incet te dai de gol .... si textele acelea le voi explica cu tine cind te vei manifesta
multa iubire
|
Da-mi tu pasajul din Biblie in care zice ca ar fi englezii sectari. Poate fi si un pasaj scurt, nu-mi trebuie musai unul lung

Si dupa ce il gasesti, te las sa descoperi singur singurel in ce an s-au crestinat englezii
Cat despre unirea cu catolicii nici nu este nevoie atata timp cat marturisesti credinta intr-Una Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica