View Single Post
Vechi 02.08.2011, 23:18:05
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Sunt ortodoxa fie ca iti place, fie ca nu, si inca fara suparare. Am fost o vreme suparata tocmai pentru ca sunt ortodoxa, dar pana la urma m-am resemnat, asa a fost voia Domnului. Ca atare, cu sau fara iubirea ta, tot ortodoxa sunt si raman

Anglicanii nu sunt sectari, sunt mai vechi in credinta decat rusii care nici ei nu sunt sectari Si in Crezul lor marturisesc credinta intr-Una Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica, la fel ca si ortodocsii si catolicii. Deci Biserica este Una, Sfanta, Catolica si Apostolica, nici urma de secta
Si daca tot ai cuvantul "secta" pe buze, vad ca inca nu te-ai incumetat sa comentezi cele 7 texte care demonstreaza ca Domnul va judeca altfel decat tine. Sau poate intre timp s-a razgandit si renunta la metodole Lui pentru a-ti ceda tie locul si inca nu am apucat sa aflu si eu?

Iar treaba cu groapa este distractiva, sa dea Domnul sa picam in ea! :))
tu nu esti ortodoxa , esti sectara .... ca te-ai suparat este foarte bine .... renunta la timpenii si apoi vorbeste de ortodoxie ... tatal minciuni te-a resemnat ...
DATA EXACTA A aparitiei lor ?
si catolicii au si ei bube( multtttt mai putine decit sectarii ) de asta de la ei inca mai asteptam SA SE TREZEASCA SI SA RENUNTE LA TIMPENII .... BO SI BC nu se va uni niciodata daca BC nu renunta la UNELE aberatii pe care le sustin ... iar de femeie preot unde scrie in biblie ? ca daca spui ca nu sunt sectari DA-MI PASAJUL ... dar atentie din nou NU PASAJE SI LUNGI SI INTERPRETARI DE DOI LEI ...
MULTA IUBIRE
PS asadar stai pe aproape ca incet incet te dai de gol .... si textele acelea le voi explica cu tine cind te vei manifesta
multa iubire