Citat:
În prealabil postat de the_Listener
nu si in rai ... acolo nu ajung sectarii ....
asadar nu e zvon ,,, si te-ai suparat cind te-am facut sectara.... hmmmm
asadar te mai intreb inca o data CUM POATE MINCIUNA SI ADEVARUL SA fie in acelasi loc si CE IESE DIN PROPOVADUIREA COMBINATIEI ? EXACT CE A FACUT DIAVOLUL , TATAL MINCIUNII .... anglicanii nu sunt secta ? CIND AU APARUT ?
daca nu ai avut aparat sa arati preotul ortodox VAX ALBINA..... si stai linista ca surpriza va fi a celor care o pun la cale ,,,,, ha ha ha
multa iubire
ps cine sapa groapa cade singur in ea nu mai spune ca esti ortodoxa .... uite cum minciuna iese la iveala ....
multa iubire
|
Sunt ortodoxa fie ca iti place, fie ca nu, si inca fara suparare. Am fost o vreme suparata tocmai pentru ca sunt ortodoxa, dar pana la urma m-am resemnat, asa a fost voia Domnului. Ca atare, cu sau fara iubirea ta, tot ortodoxa sunt si raman
Anglicanii nu sunt sectari, sunt mai vechi in credinta decat rusii care nici ei nu sunt sectari

Si in Crezul lor marturisesc credinta intr-Una Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica, la fel ca si ortodocsii si catolicii. Deci Biserica este Una, Sfanta, Catolica si Apostolica, nici urma de secta

Si daca tot ai cuvantul "secta" pe buze, vad ca inca nu te-ai incumetat sa comentezi cele 7 texte care demonstreaza ca Domnul va judeca altfel decat tine. Sau poate intre timp s-a razgandit si renunta la metodole Lui pentru a-ti ceda tie locul si inca nu am apucat sa aflu si eu?
Iar treaba cu groapa este distractiva, sa dea Domnul sa picam in ea! :))