Citat:
Īn prealabil postat de Adriana3
Numele meu este Adriana, daca tot vrei sa-mi spui pe nume. 
Cat despre ecumenism, depinde ce intelegi tu prin ecumenism. Pana nu imi dai o definitie, nu iti pot raspunde, ca cine stie ce intelegi apoi 
Femeia sa fie preot este ok, deja cunosc la anglicani, iar anglicanii nu sunt secta, ba chiar a slujit inclusiv cu un preot ortodox si cu altii, preoti si pastori. Si toti au fost adevarati gentlemeni, i-au cedat locul cel mai de vaza in mijlocul lor. Imi pare rau doar ca nu am avut un aparat foto sa fac o poza. Iar pe la spatele enoriasilor, atat BO cat si BC, pregatesc o surpriza pe acest subiect, dar nu ti-o spun, o sa o vezila momentul potrivit si atunci o sa intelegi mai bine ce inseamna "iubire"
|
nu si in rai ... acolo nu ajung sectarii ....
asadar nu e zvon ,,, si te-ai suparat cind te-am facut sectara.... hmmmm
asadar te mai intreb inca o data CUM POATE MINCIUNA SI ADEVARUL SA fie in acelasi loc si CE IESE DIN PROPOVADUIREA COMBINATIEI ? EXACT CE A FACUT DIAVOLUL , TATAL MINCIUNII .... anglicanii nu sunt secta ? CIND AU APARUT ?

daca nu ai avut aparat sa arati preotul ortodox VAX ALBINA..... si stai linista ca surpriza va fi a celor care o pun la cale ,,,,, ha ha ha
multa iubire
ps cine sapa groapa cade singur in ea
nu mai spune ca esti ortodoxa .... uite cum minciuna iese la iveala ....
multa iubire