Citat:
În prealabil postat de the_Listener
tipic sectar dupa cum explicam MAI SUS ... nu se mai ooooooopresc sa discute UN TEXT ci dau pasajele si interpretari pina te apuca somnul si ii trimiti la plimbare si apoi tot iei se simt ofuscati ca le spui sa se care ..... ha ha ha
multa iubire
ps sa ma anunbti cind te opresti si ai ales UN TEXT sa il discutam .... dai text si interpretarea ta si eu o desfiintez ca nu o intelegi ... dupa ce o clarific CUM E tu treci la urmatorul si tot asa ....pina toate textele take sunt clarificate in capsorul tau ... 
multa iubire
|
Sunt ortodoxa iar Ortodoxia nu-i secta.
TU ai vrut referintele intregi si contextul intreg, asa ca nu te mai plange degeaba.
Biblia nu se interpreteaza pe bucatele scoase din context ci totul se integreaza.
Asa ca ia tu textele pe care le vezi, explica-le rand pe rand, vezi ca sunt 7 in total, deci da 7 explicatii, in ce ordine vrei, dupa care integreaza-le pe toate intr-una care sa arate planul lui Dumnezeu pentru mantuirea omului care se desprinde din aceste 7 texte.
Explicatiile mele le ai deja, toate integrate. Astept partea ta.
Dar daca continui cu mistocareala, revin la ceea ce ti-am zis initial: ramai tu cu tine insuti, ca eu nu vreau sa te deranjez.
La fel de multa iubire si tie