View Single Post
Vechi 01.08.2011, 18:33:55
Sara I's Avatar
Sara I Sara I is offline
Member

Data înregistrării: 17.07.2011
Implicit

Femeie...cu suflet frumos..cu trairi intense..cu flacari in ochi...cu inteligenta rece..lucida...citita...cultivata...spirit liber...neincatusat...cu suflet amar...cu doruri multe si nazuinte inalte...cu aripi intinse...rebela...acida..dezamagita...crunt...de oameni...de iubire...asa cum oamenii o dau..si o definesc...imi cer iertare.

Dar te rog din tot sufletul meu...nu te opri din cautarea ta..la noi...niste oameni pe un forum...si nu te opri nici la.."ingeri de lumina"...sau ghizi spirituali...Isus...nu este una din caile iluminarii..alaturi de Budha..sau Mahomed...nu este un avatar...ISUS...CA FIE CEL ADEVARAT...E ISUS HRISTOS..DUMNEZEU VENIT IN TRUP UMAN..ca sa-ti poata fii accesibil tie..sa te ia de mana si sa te duca acasa...SI ESTE SINGURA CALE..spre Lumina...si e Singura Persoana...care poate potoli setea inimii tale...a mintii tale..iti poate da adevarata cunoastere...iti poate vindeca inima...te poate duce in adevaratele dimensiuni spirituale...

Misteria...nu exista maestrii spirituali...arzatori de karma...cai spre iluminare...autodepasire...nirvane...exista vanzatorii de iluzii...indicatoare gresite inspre adevar...si...cine bea din apele lor otravite...ramane mai amar...mai stors...mai sec...mai trist...mai confuz...mai singur...mai speriat...dar este un izvor, si o fantana...si cine bea din Acela...va gasi alinare pentru suflet...odihna pentru minte...raspunsuri la intrebari...si...viata...din belsug...in plinatatea ei...

Imi cer iertare...pentru ca, in dreptul meu...critica ta este corecta...vorbesc mult de dragoste...si vai cat de putina este in mine....trebuie sa intelegi ca dragostea pe care in mod corect tu o cauti...nu este de sorginte omeneasca...ci este Dumnezeiasca...si..ca un om sa-ti poata arata dragostea lui Hristos...acela trebuie sa fie golit de sine insusi...rastignit cu Hristos...si inviat...pentru neprihanire...si este un proces...Misteria...nu e la o pocnire din degete...desi sunt sigura ca multi dintre noi am vrea sa fim mult mai plini de dragoste cat suntem acum...exista un ritm...si un tempo...care la fiecare e diferit...dar NU TE OPRI LA NOI, te rog...te rog.....Dumnezeu exista...si Dumnezeu ESTE Dragoste...si poate este Persoana cea mai gresit inteleasa si cea mai gresit reprezentata...si ma rog ca El sa te nasca in Imparatia sa Cereasca...ma rog sa-L cunosti nemijlocit...ca pe Cel care a murit ca tu sa poti trai...si sa simti cu adevarat iubirea Lui...si fie ca Duhul Sfant sa te indrepte potrivit nevoilor inimii tale din aceasta vreme..in locuri in care El..sa-ti fie prezentat cat mai acurat cu putinta...
Cred in tine...cred ca potentialul tau...in frumustea ta...nemanifestata...si mai ales...cred in harul manifestat in viata ta de Duhul Sfant...stii...au fost...in preajma Lui...oameni ca tine..aprigi...necrutatori....care voiau sa coboare foc din ceruri....erau porecliti fii tunetului...si..aici te las pe tine sa afli despre ei...