View Single Post
Vechi 09.08.2007, 02:58:48
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Dilema,observ ca ai tendinta sa exagerezi doar ca sa ma pui pe mine intr-o lumina proasta,este o mandrie care si pe mine ma mai bantuie din cand in cand. Nu sunt educatoare sunt profesor in invatamantul primar(asa suna mai nou titulatura) lucrez la Scoala 108 si chiar te rog pune-i pe cunoscutii tai sa se informeze ce fel de dascal sunt eu; cat despre indisciplina vorbeam de pauze,nu de orele in sine
pentru ca ii solicit atat de mult la ore pe copii,ca nu au timp sa faca nazbatiilr insirate.Si eu am propus instalarea unei camere web in clasa(pentru a-i ajuta pe parinti sa urmareasca evolutia propriului copil)........raspunsul a fost ca nu sunt bani.Lasand modestia la o parte sunt f.apreciata si iubita de copii in primul rand,de directoare,parinti....pentru ca sunt constiincioasa si consecventa si ma stradui din rasputeri sa fac lucrurile sa mearga intr-un sistem bolnav.,pentru ca gandesc pozitiv......sunt printre putinii dascali care investeste bani in materiale didactice scumpe(albume de arta,materiale pentru pictura,diverse alte mat)care le face cadouri copiilor din propriul buzunar,care nu cerseste un fond al clasei,sunt un om cu demnitate si cu constiinta si nu in ultimul rand cu dragoste pentru copii....:)si evident modesta!Sa inteleg ca ai copilul la o gradinita Step,daca se lucreaza pe centre..eu am lucrat o perioada in sistem Waldorf si nu sunt straina de ceea ce-mi povestesti ca face fetita la gradi.Super!Ai dat lovitura!Eu sunt putin traditionalista(desi nu port fuste lungi chiar deloc)si nu prea am incredere in ceea ce se face in afara exceptand scoala Montessori poate..de la voi importam niste modele care noua nu ni se potrivesc...inv.Step consider ca este un mare esec la noi ca si Waldorf,desi s-au stors de fonduri putintel,educatorii sunt formati pe fuga (merg la doua-trei simpozioane si gata diploma) si-n plus atentie mare la ceea ce se afla in spatele acestor scoli ,atentie pe ce filozofii sunt fundamentate!)Multi se imbata cu apa chioara,sunt exaltati ca au copii intr-un sistem modern,unde ei invata adevaratele valori...sunt sceptica...astept inv.romanesc sa iasa din coma,suntem cativa care au ceva de spus si hotarati sa strangem randurile.Cu drag,Aniela
Reply With Quote