View Single Post
Vechi 31.07.2011, 22:50:26
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locaţie: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
vorbesti timpenii .... rupi din context amico ... si pun pariu ca nici nu intelegi versetele ... ce zici facem un test ? te incumeti ? ha ha ha
nu amico .... nu vor fi salvati necredinciosii DACA NU SE INTORC LA ORTODOXIE (dreapta credinta ) iar voi sectarii nu va numiti credinciosi ci ´´ profeti mincinosi ¨¨ ... ce crezi ca se intimpla cu ei ?
tocmai ca NU SE STIE CIND INCHIDE OMUL OCHII si de asta e bine SA NU SE ASTEPTE pe considerentul ca nu e nimic batut in cuie pina nu se inchid ochii .... intelegi ? ca diavolul asta vrea ... asadar lasa vrajelile si cuvintele frumoase cu mine ca stim cu totii ca sunteti ´´ lupi in piei de oaie ´´ ....
multa iubire
ps inapoia mea satana
multa iubire
Parca era vorba ca trebuie argumentat, nu? Deci "vorbesti tampenii" trebuie argumentat, si la fel si acuzatia de rupere din context.

Cat despre faptul ca nu stie omul cand inchide ochii, asa este, de aceea nimeni nu recomanda asteptarea, ci aici era vorba de necredinta nedeliberata, ca in parabola lui Iisus in care cauta lucratori si pe unii ii gaseste la primele ore ale diminietii dar pe altii doar la ultimele ore ale serii, si toti primesc la sfarsit aceeasi plata.

Cat despre lupii in piei de oaie, sunt cei care vor sa ia oitele de la Hristos. Nu-i cazul meu, chiar deloc. Si printre altele, si eu tot ortodoxa sunt.