Citat:
În prealabil postat de the_Listener
suferi de cancer si TE-AI VINDECAT ? daca nu atunci stai mai blinda cu sfaturile .... asadar poti sa te rogi pina nu mai poti ALIMENTATIA TA TE DUCE IN GROAPA , MAI DEVREME SAU MAI TARZIU caci credinta ta nu muta muntii .... asadar ia un pic studiu china SI CITESTE , apoi un pic intereseaza-te de terapia gerson si un pic de BURZINSKI si apoi vorbim despre ce am spus eu .... asadar FARA LAPTE , CARNE , BRINZA . OUA, PESTE .... si daca dupa ce ai studiat ce ti-am dat nu ai inteles DE CE FARA , iti explic eu ......
multa iubire
ps m-am saturat sa vad oameni suferinti care lupta impotriva vindecarii cu sfaturi de doi lei si impotriva sanatatii lor aparind niste aberatii .... daca te simti jignita si studiezi ce am spus , ma bucur tare ... poate pe tine reusesc sa te salvez ( si pe altii care nu stiu ) ... daca nu reusesc sa nuj ma uiti acolo sus ca am incercat ok? ha ha ha
multa iubire
|
Aveti exemple de cazuri care s-au vindecat de cancer cu ajutorul dietei caruia ii dati credit??
De ce sunt persoane care nu se pot adapta la dieta vegana??(eu fiind unul dintre cazuri)
Multumesc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|