Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Minciuna cu Adevarul nu au cum sa se impace. Iar Adevarul a spus dupa ce criterii va judeca. Le gasiti in capitolul 25 din Ev. dupa Matei.
Legea iubirii este TOATA LEGEA SI PROOROCII, dupa cum a spus Adevarul, adica Iisus Hristos.
Cum va fi propovaduita legea iubirii? Simplu, este scrisa direct in inimile si cugetele oamenilor ca sa nu mai aiba nevoie sa ii invete nimeni, asa cum a profetit Ieremia (cap. 31) si confirmat de Ap. Pavel (evrei, cap. 8).
Spuneti ca faptele iubirii sunt facute si de necredinciosi? Asa este, aveti dreptate. De aceea pana la urma vor fi salvati si ei, li se va da si lor pana la urma sa il cunoasca pe Dumnezeu. Si eu am fost necredincioasa 17 ani de zile. Altii chiar mai mult. Nu este nimic batut in cuie pana nu inchide omul ochii. Iar pe cei care lucreaza iubirea, Dumnezeu nu-i lasa sa se prapadeasca, ajung credinciosi pana la urma, chiar si pe patul de moarte.
|
vorbesti timpenii .... rupi din context amico ... si pun pariu ca nici nu intelegi versetele ... ce zici facem un test ? te incumeti ? ha ha ha
nu amico .... nu vor fi salvati necredinciosii DACA NU SE INTORC LA ORTODOXIE (dreapta credinta ) iar voi sectarii nu va numiti credinciosi ci ´´ profeti mincinosi ¨¨ ... ce crezi ca se intimpla cu ei ?

tocmai ca NU SE STIE CIND INCHIDE OMUL OCHII si de asta e bine SA NU SE ASTEPTE pe considerentul ca nu e nimic batut in cuie pina nu se inchid ochii .... intelegi ? ca diavolul asta vrea ... asadar lasa vrajelile si cuvintele frumoase cu mine ca stim cu totii ca sunteti ´´ lupi in piei de oaie ´´ ....
multa iubire
ps inapoia mea satana
multa iubire